Psykolog Serina Vorland driver en privat praksis uten refusjonsavtale. Det innebærer at pasientene selv dekker terapiutgiftene. Det kan være lurt å undersøke om du har en sykeforsikring (privat eller via din arbeidsplass) som dekker utgifter til psykolog. Det kan også være lurt å undersøke om du kan få den hjelpen du ønsker og har bruk for gjennom det offentlige helsetilbudet.
De fleste kommuner tilbyr gratis psykisk helsehjelp til sine innbyggere. Undersøk med din kommune hvilke tilbud som finnes. Dersom du opplever alvorlig psykisk lidelse, som for eksempel psykose eller alvorlig depresjon med suicidalitetsproblematikk, så har du rett til snarlig hjelp i spesialisthelsetjenesen. Be da din fastlege henvise deg til ditt nærmeste Distrikts Psykiatriske Senter (DPS). Dersom du har en alkoholavhengighet eller en avhengighet av andre rusmidler så kan du ha rett til behandling i tverrfaglig spesialisert behandling (TSB). Din fastlege kan henvise deg der.
Dersom du av ulike grunner ikke innfrir kriteriene til hjelp i det offentlige, eller du ønsker en spesifikk type behandling, kortere ventetid, hyppigere timer, eller behandling på andre tidspunkter eller over lengre tid enn hva det offentlige kan tilby, så kan det å gå til en privat praktiserende psykolog være en god løsning.
Psykolog Serina Vorland tilbyr blant annet individualterapi, parterapi, foreldreveiledning og undervisning og foredragsvirksomhet. Under følger en prisliste.
Individualterapi
Individualterapi (45 min) 1490,-
Individualterapi (90 min) 2900,-
Individualterapi (120 min) 3490,-
Parterapi og foreldreveiledning
Parterapi og foreldreveiledning (90 min) 2900,-
Foredrag og undervisning
Priser avhenger av reisevei og tidspunkt. Ta kontakt for et tilbud.
Priseksempler for foredrag og undervisning i Haugesund:
1 – 2 timers undervisning / foredrag 11 000,-
Halvdagsundervisning (3 – 4 timer) 15 000,-
Heldagsundervisning (6 – 7 timer) 22 000,-
Psykologspesialist Serina Vorland er en dyktig og engasjert foredragsholder som vet å engasjere sitt publikum. Hun blir ofte benyttet til å undervise om betydningen av belastende hendelser i barndommen for senere psykisk og fysisk helse, hvordan vi kan være følelseskloke foreldre, hvordan vi kan ivareta og gi god omsorg til traumeutsatte barn, og hvordan vi kan arbeide aktivt og opplevelsesbasert med vanskelige følelser og traumer. Hun har også ansvaret for å lære opp helsepersonell som ønsker å bli sertifiserte kursholdere i Kurs i Bekymringsmestring.